Allmänna villkor - familjefotografering

 

Avgift

Avgiften för fotograferingen betalas vid bokningstillfället via faktura. Avgiften är inte återbetalningsbar men datumet kan ombokas senast 48 timmar innan fotograferingen. Ny tid måste bokas inom 1 månad. Digitala bilder och fotoprodukter köps separat. Bilderna arkiveras i 6 månader.

 

Webgalleri

Levereras via länk ca 1 vecka efter fotograferingen och ligger live i 5 dagar.

 

Rättigheter

Bilderna får självklart användas fritt för eget bruk. Om bilderna publiceras på nätet (t ex facebook, instagram, google+ etc) måste bilderna taggas och länkas till @oddbrownbird. Bilderna får däremot inte säljas vidare till tredje part eller publiceras i press utan fotografens tillstånd.

Bilderna får inte redigeras ytterligare av någon. Dvs bilderna får inte förses med filter, ramar eller göras svartvita osv.

 

Publicering

Jag använder mina bilder i min egen marknadsföring, på hemsidan, instagram och facebook. I och med att ni godkänner villkoren medger ni att bilderna visas i dessa kanaler. Bilderna publiceras anonymt, dvs döps/taggas inte med namn.

 

Ångerrätt 

Ångerrätt omfattar inte nedladdningsbara produkter då de på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas. Produkter som specialtillverkats efter konsumentens önskemål eller som har en tydlig personlig prägel, till exempel familjefoton, prints, fotoböcker etc omfattas inte heller av ångerrätten. En produkt som är beställd kan ej avbeställas.

Bilderna får på inget sätt delas eller användas innan fullständig betalning är genomförd.

 

Transportskada

Om ni fått er fysisk produkt skickad till er och en transportskada upptäcks så måste detta anmälas direkt vid uppackningen. Det skall även dokumenteras med foto och mejlas till info@oddbrownbird.com. En skadad produkt bytes ut mot ny.