Det där som aldrig blir av

 

Jag gör det åt er!
Ni vet: gallrar bort de bilder som inte behöver sparas, redigerar (no more filter), gör ett webgalleri, OCH, en riktig fysisk fotobok, som kommer att gå i arv i flera generationer framåt. Vilken lättnad va? Kommer ni på något mer jag kan göra åt er så säg bara till.

 
EVAODDBIRD_2.jpg
 

fåttågrafen

 

Kortversion: 
Eva.

Litelängreversion: 
Jag drar alltid ut på beslut (även om det bara gäller valet mellan Skogaholmslimpa och Pågens), är dalkulla, vill gärna tro att jag fortfarande kan hoppa höjdhopp trots att jag inte testat sedan 3:an. Växte jag upp bland yuccapalmer och porslinshundar på 70/80-talet och är en av de som minns hur axelvaddarna liksom kanade bakåt och till slut satt på skuldrorna. När det enda sättet att få se bilderna var att köpa en fotopåse på macken i Karlbo och skicka in rullen till Lofoto. Resultatet? Hälften var suddiga och alla hade röda ögon. Jag äter ganska ofta kladdkaka till lunch och skulle helst äta popcorn till middag.

 

 

fler livsavgörande händelser

Murklan

Murklan

Oklart varför jag sitter på altanen med en gigantisk murkla i nävarna. Ännu mer oklart att det fortfarande, 40 år senare sitter likadana vindskydd uppe.

Kaninen

Kaninen

Det är precis sådana här bilder ni inte kommer att få från mig. Folkdräkt, ja gärna (men den kommer att bli skitig). Posering med kanin, nej.

Luggen

Luggen

Den obligatoriska lekisbilden (fd förskoleklass). Ser att mamma klippt luggen och att hon förmodligen försökt forma håret i någon slags bob. Tack mamma. OBS! Glasögonen finns kvar. Typiskt 70-talsmammor.

subscribe-envelope.png
 
vill du bli vip?
 

Skryt

Håll dig uppdaterad


FRÅGOR / SVAR

 

Frågor

 

Svar

Var ska vi vara?

 

Välj det som passar er bäst.
UTOMHUS - Vi ses på en härlig plats i Nacka. Det blir en stund med härligt familjekaos, ungarna springer förmodligen hit och dit och ett och annat skrubbsår kan uppstå. Mina bilder visar hur livet är på riktigt, och det är inte alltid vattenkammade luggar och nytvättade öron kan jag lova. Ni får livfulla bilder i speciellt utvald miljö, jag kan alla platser med perfekt ljus, jag lovar. 
HEMMA HOS ER - Japp, jag kommer hem till er, och ni öppnar dörren (helst, det blir så krångligt annars). Hur som helst så kör vi lifestylebilder som visar er i er vardag och ert hem och avslutar med lek för specifika familjebilder. Det här alternativet ger er autentiska bilder i er egen miljö.

 

Vi har större barn som sitter med mobilen fastklistrad i handen. De rör sig knappt alls.

 

Japp, jag med. Men vet ni, ibland lyfter de blicken och blir riktigt mysiga för en stund och då är jag där, så ni kan minnas ögonblicket. Allvarligt talat. Vi föräldrar har en tendens att tro att det är det enda de gör, men nu kommer ni att få veta vad som egentligen händer bakom den stängda dörren. Jag har mina trix liksom, om vi säger så.

 

Vi har mindre barn som vi får bära runt på, än så länge.

 

Vila och drick kaffe i lugn och ro medan ni kan, snart börjar jagandet. Tills dess kör vi familjemys på en nästan orimlig nivå - helt underbara bilder blir det, jag lovar! Vi anpassar oss till mat- och sovtider och jag kan dra mig till minnes att de vill ha både en förmiddags- och en eftermiddagslur. Kanske även mamman behöver en nap, vad vet jag. Vi bokar en tid som passar er helt enkelt.

 

Måste vi klä upp oss?

 

Brukar ni göra det så, ja. Annars, nä. Jag vill dock tipsa om att välja kläder utan stora loggor och Frost-Elsa, samt undvika starka färger på tröjor. Själv minns jag att jag hade ett par randiga långkalsonger med hål på knät som alltid åkte på så fort jag kom hem. Mamma förbjöd mig att ha dem på när jag tog cykeln till Ica. Varför? Fortfarande ingen aning,

 

Om vi vaknar upp med ashög feber eller av en kaskadkräkning i sängen då?

 

Då bokar vi om. Tack.

 

Å näääj, det blev så där typsikt svenskt väder med störtregn och drivis! Vad gör vi då?

 

Då stannar vi hemma och ser på film, och bokar en ny dag. Popcorn är gott! Eller, så kommer jag hem till er och busar runt och tar lite lifestylebilder. Så värdefullt att ha.

 

Vi känner att vi skulle vilja anlita en städfirma innan, pga stökigt.

 

Skit i det. Fotograferingen ska visa verkligheten och jag gissar att även ni har lite damm i hörnen vanligtvis. Lägg pengarna på en glassbuffé med extra allt istället.

 

Det kostar ju pengar det här, hur betalar vi?

 

Vid bokningstillfället betalar ni för själva fotograferingen (resekostnad tillkommer utanför Stockholm). Efter det skickas ett avtal som ni ska lusläsa och godkänna. Bilder och produkter köps separat och betalas efter beställning, bildpaket från 5100 kr och prints från 100 kr. Allt via faktura på 10 dagar.

 

Vad händer när du åkt hem?

 

Vi avslutar alltid med familjekärlek och mina hittepålekar, sen får ni underhålla er själva, för jag går hem och tankar ner en massa härliga bilder och sätter igång att redigera. Efter ca 1 vecka kommer ett mejl med en länk till ert webgalleri. Där kan ni oooa och ojjjja er över hur fina ni är. När ni gjort det väljer ni ut de antal bilder som ingår i det paket ni vill köpa (förutom om ni slår till på storsäljaren ”Vi-är-värda-det-bästa-paketet” där ni får samtliga digitala bilder och inte behöver välja bort några alls).