bröllopsfotograf-stockholm-odd-brown-bird-180.jpg

HELL YES!!

eller, hurra vi ska gifta oss!

 

Men det var väl en konstig bild hon valt som frontbild, va? Näpp, det tycker jag inte att det är faktiskt. För det här är vad ni kommer att få om ni anlitar mig som er bröllopsfåttågraaf. Hundrataals bilder på fötter. Nä, så klaaart inte! Ni kommer att få bilder på vigseln (jo jag lovar), när ni hånglar loss, brudskålen, mingelbilder och sånt som hör till. Men, ni kommer även att få bilder på allt som händer "där emellan", när svärmor gråter, när det byts från fulskor till finskor och när barndomskompisen håller tal så tårarna skvalar. Det är de bilderna som kommer att ta er tillbaka till den dagen på en millisekund, jag lovar och svär.

Ja ja, men vi har en budet. Vad kostar det då?

Jo jag har lite olika paket förstår ni, eller paket och paket. Ni pröjsar för hur många timmar ni kan tänkas behöva helt enkelt. Så här:

6 timmar - 27 000 kr

Känns lagom för lite förberedelser, porträtt, vigsel och lite mingel.

4 timmar - 18 000 kr

Definitivt porträtt, vigsel och hurrarop efter vigseln.

1,5 timme - 10 000 kr

BAAM! Porträtt!

Allt går så klart att snickra om efter egna önskemål och exemplen ovan är just bara det, exempel. Reseersättning (utanför Nacka) och kostnad för eventuellt boende kan tillkomma.


Ok, men vad får vi för stålarna då?

Samtliga "paket" innehåller det här:

  • Möte med finfika. Fika är viktigt. Faktiskt avgörande.

  • Tips och support innan och under bröllopet på vad det än må vara. Jag är expert. På allt. Nästan.

  • Resor dit och hit några dagar innan bröllopet för att hitta den perfekta platsen för era porträtt (inom Stockholm).

  • Top notch-bilderna från er dag, redigerade och högupplösta för fri användning. Det brukar bli ca 40-50 bilder/timme kan ni räkna med. Bilderna levereras både i färg och svartvitt.

  • En exklusiv linnebox i storlek 15x21 cm med 15 st underbara prints (ni kommer älska detta).


Vad mer borde vi tänka på innan vi bokar?

Bra att ni frågar! Känns jag rätt för er? Ytterst relevant fråga. Jag vet att ni scannat nätet och säkert kollat på hundratals hemsidor vid det här laget, visst? Men, vare sig ni i slutänden väljer mig eller någon annan fotograf så måste det kännas rätt i magen. Magkänslan ljuger aldrig ni vet. Och, älskar ni mitt bildspråk? Ni måste nämligen just det, älska det. Annars är ni nog ute efter något annat, av någon annan.


Ok, vi älskar dig (eller åtminstone ditt bildspråk)!

Yes, vad bra! Då älskar jag förmodligen er med! Då kommer vi till det här finstilta lite tråkiga men ack så viktiga. Avtal. Vi skriver alltid avtal så att vi alla kan känna oss trygga med vad vi kommit överens om och så att det inte finns några som helst oklarheter. Bra va?


En delbetalning på 50% av totalkostnaden faktureras vid bokning och garanterar att jag lovar datumet till er.


Bilderna levereras senast 4 veckor efter bröllopet.


Lite härliga tillvalsprodukter finns väl?

Ja a, så klart! Vill ni slippa hålla på med tack-kort, album osv från crappy leverantörer. Jag har kontakt med de bästa och gör det gärna åt er.
Vi har ytterligare frågor faktiskt.

Bra! Mejla mig på info@oddbrownbird.com eller ring 070-6928301.