pris-fotograf-stockholm-1-2.jpg
 

Yees, fotograferingsdags!

Jäklar va kul att ni vill veta mer om en fotografering med mig! Innan ni slår till och bokar så antar jag att ni vill veta hur det här går till, right?

 
oddbird_ny (kopia).png

Var ska vi vara? - Välj det som passar er bäst!

barnfotograf-stockholm-odd brown bird-8.jpg

Utomhus

Vi ses på en härlig plats i Nacka och röjer runt tills vi ramlar omkull, sen kör vi lite till. Det blir en stund med härligt familjekaos, ungarna springer förmodligen hit och dit och ett och annat skrubbsår kan uppstå. Mina bilder visar hur livet är på riktigt, och det är inte alltid vattenkammade luggar och nytvättade öron kan jag lova. Ni får hem livfulla bilder i speciellt utvald miljö, jag kan alla platser med perfekt ljus, jag lovar. 

ELLER... 

barnfotografering-saltsjobaden-oddbrownbird-4.jpg

Hemma hos er

Japp, jag kommer hem till er, och ni öppnar dörren (helst, det blir så krångligt annars). Eller ni kanske har ett sommarställe där ni vill att vi ska vara? Hur som helst så kör vi lifestylebilder som visar er i er vardag och ert hem och avslutar med lek för specifika familjebilder. Jag hänger med på allt ni gör och kommer förmodligen inte kunna låta bli att delta på ett hörn samtidigt som jag fotar. Jag kan göra minst tre saker samtidigt, det vet jag. Det här alternativet ger er autentiska bilder i er egen miljö.

Bättre fotograf får man leta efter! Vi kommer tillbaka nästa är och året efter det och, ja vi kommer tillbaka för varje tillfälle vi vill föreviga vår familj.
— Anne
oddbird_ny (kopia).png

Fler frågor som jag gissar att ni har...

Vi har större barn som sitter med mobilen fastklistrad i handen. De rör sig knappt alls.

Japp, jag med. Men vet ni, ibland lyfter de blicken och blir riktigt mysiga för en stund och då är jag där, så ni kan minnas ögonblicket. Allvarligt talat. Vi föräldrar har en tendens att tro att det är det enda de gör, men nu kommer ni att få veta vad som egentligen händer bakom den stängda dörren. Jag har mina trix liksom, om vi säger så.

Vi har mindre barn som vi får bära runt på, än så länge.

Vila och drick kaffe i lugn och ro medan ni kan, snart börjar jagandet. Tills dess kör vi familjemys på en nästan orimlig nivå - helt underbara bilder blir det, jag lovar! Vi anpassar oss till mat- och sovtider och jag kan dra mig till minnes att de vill ha både en förmiddags- och en eftermiddagslur. Kanske även mamman behöver en nap, vad vet jag. Vi bokar en tid som passar er helt enkelt.

Måste vi klä upp oss?

Brukar ni göra det på fritiden så, ja. Annars, nä. Själv minns jag att jag hade ett par randiga långkalsonger med hål på knät som alltid åkte på så fort jag kom hem. Mamma förbjöd mig att ha dem på när jag tog cykeln till Ica. Varför? Fortfarande ingen aning, jag kände ju alla jag eventuellt kunde möta på vägen.

Om vi vaknar upp med ashög feber eller av en kaskadkräkning i sängen då?

Då bokar vi om. Tack.

Å näääj, det blev så där typsikt svenskt väder med störtregn och drivis! Vad gör vi då?

Då stannar vi hemma och ser på film, och bokar en ny dag. Popcorn är gott!

Vi känner att vi skulle vilja anlita en städfirma innan, pga stökigt.

Skit i det. Fotograferingen ska visa verkligheten och jag gissar att även ni har lite damm i hörnen vanligtvis. Lägg pengarna på en glassbuffé med extra allt istället.

Det kostar ju pengar det här, hur betalar vi?

För själva fotograferingen betalar ni 1500 kr (ca 1 timmes fotografering) vid bokningstillfället (resekostnad tillkommer utanför Stockholm). Efter det skickas ett avtal som ni ska lusläsa och godkänna. Bilder och produkter köps separat och betalas efter beställning, bildpaket från 5100 kr och prints från 100 kr. Allt via faktura på 10 dagar.

Vad händer när du åkt hem?

Vi avslutar alltid med familjekärlek och mina hittepålekar, sen får ni underhålla er själva, för jag går hem och tankar ner en massa härliga bilder och sätter igång att redigera. Efter ca 1 vecka kommer ett mejl med en länk till ert webgalleri. Där kan ni oooa och ojjjja er över hur fina ni är. När ni gjort det väljer ni ut de antal bilder som ingår i det paket ni vill köpa (förutom om ni slår till på storsäljaren ”Vi-är-värda-det-bästa-paketet” där ni får samtliga digitala bilder och inte behöver välja bort några alls).

 

barnfotograf-stockholm-odd-brown-bird-63.jpg
 
oddbird_ny (kopia).png

Bokningsförfrågan skickar ni här!

Nog för att det är många som bokar just nu men jag ska slå knut på mig själv för att vi ska hitta en tid som passar er. Skicka iväg en förfrågan här under så får ni veta mer.

Jag heter: *
Jag heter: