Vem är jäntan?

eva-3.jpg

Murklan

Oklart varför jag sitter på altanen med en gigantisk murkla i nävarna. Ännu mer oklart att det fortfarande, 40 år senare sitter likadana vindskydd uppe.

eva-1.jpg

Folkdräkten

Det är precis sådana här bilder ni inte kommer att få från mig. Folkdräkt, ja gärna (men den kommer att bli skitig). Posering med kanin, nej.

eva-2.jpg

Luggen

Den obligatoriska lekisbilden (fd förskoleklass). Ser att mamma klippt luggen och att hon förmodligen försökt forma håret i någon slags bob. Tack mamma.

EVA_.jpg

Kortversion: 

Eva.

Litelängreversion: 

Jag drar alltid ut på beslut (även om det bara gäller valet mellan Skogaholmslimpa och Pågens), är dalkulla, vill gärna tro att jag fortfarande kan hoppa höjdhopp trots att jag inte testat sedan 3:an. Växte jag upp bland yuccapalmer och porslinshundar på 70/80-talet och är en av dem som minns hur axelvaddarna liksom kanade bakåt och till slut satt på skuldrorna. När det enda sättet att få se bilderna var att köpa en fotopåse på macken och skicka in rullen till Lofoto. Resultatet? Hälften var suddiga och alla hade röda ögon. Jag äter ganska ofta kladdkaka till lunch och skulle helst äta popcorn till middag.