familjefotograf-stockholm-odd brown bird-1-4.jpg
 

YEEES - FOTOGRAFERINGSDAGS!

Jäklar va kul att ni vill veta mer om en fotografering med mig! Innan ni slår till och bokar så antar jag att ni vill veta hur det här går till, right?

 

Var ska vi vara? - Välj det som passar er bäst!

 

UTOMHUS

Vi ses på en härlig plats i Nacka och röjer runt tills vi ramlar omkull, sen kör vi lite till. Det blir en stund med härligt familjekaos, ungarna springer förmodligen hit och dit och ett och annat skrubbsår kan uppstå. Mina bilder visar hur livet är på riktigt, och det är inte alltid vattenkammade luggar och nytvättade öron kan jag lova. Ni får hem livfulla bilder i speciellt utvald miljö. 

ELLER... 

HEMMA HOS ER

Japp, jag kommer hem till er, och ni öppnar dörren (helst, det blir så krångligt annars). Eller ni kanske har ett sommarställe där ni vill att vi ska vara? Hur som helst så kör vi lifestylebilder som visar er i er vardag och ert hem och avslutar med lek för härliga familjebilder. Jag hänger med på allt ni gör och kommer förmodligen inte kunna låta bli att delta på ett hörn samtidigt som jag fotar. Jag kan göra minst tre saker samtidigt, det vet jag. Det här alternativet ger er autentiska bilder i er egen miljö.

 

Fler frågor som jag gissar att ni har...

Vi har större barn som sitter med mobilen fastklistrad i handen. De rör sig knappt alls.

Japp, jag med. Men vet ni, ibland lyfter de blicken och blir riktigt mysiga för en stund och då är jag där, så ni kan minnas ögonblicket. Allvarligt talat. Vi föräldrar har en tendens att tro att det är det enda de gör, men nu kommer ni att få veta vad som egentligen händer bakom den stängda dörren. Jag har mina trix liksom, om vi säger så.

Vi har mindre barn som vi får bära runt på, än så länge.

Vila och drick kaffe i lugn och ro medan ni kan, snart börjar jagandet. Tills dess kör vi familjemys på en nästan orimlig nivå - helt underbara bilder blir det, jag lovar! Vi anpassar oss till mat- och sovtider och jag kan dra mig till minnes att de vill ha både en förmiddags- och en eftermiddagslur. Kanske även mamman behöver en nap, vad vet jag. Vi bokar en tid som passar er helt enkelt.

Måste vi klä upp oss?

Brukar ni göra det på fritiden så, ja. Annars, nä. Själv minns jag att jag hade ett par randiga långkalsonger med hål på knät som alltid åkte på så fort jag kom hem. Minns att mamma förbjöd mig att ha dem på när jag tog cykeln till Ica. Varför? Fortfarande ingen aning, jag kände ju alla jag eventuellt kunde möta på vägen.

Om vi vaknar upp med ashög feber eller av en kaskadkräkning i sängen då?

Då bokar vi om. Tack.

Vi känner att vi skulle vilja anlita en städfirma innan, pga stökigt.

Skit i det. Fotograferingen ska visa verkligheten och jag gissar att även ni har lite damm i hörnen vanligtvis. Lägg pengarna på en glassbuffé med extra allt istället.

Det kostar ju pengar det här, hur betalar vi?

Själva fotograferingen betalar ni 1500 kr för (ca 1 timmes fotografering) vid bokningstillfället (resekostnad tillkommer utanför Stockholm). Efter det skickas även ett avtal som ni ska lusläsa och signeras. Bilder och produkter köps separat och betalas efter beställning. Allt via faktura på 10 dagar.

Vad händer när du åkt hem?

Vi avslutar alltid med familjekärlek och mina hittepålekar, sen får ni underhålla er själva, för jag går hem och tankar ner en massa härliga bilder och sätter igång att redigera. Efter ca 1 vecka kommer ett mejl med en länk till ert webgalleri. Där kan ni oooa och ojjjja er över hur fina ni är. När ni gjort det väljer ni ut de antal bilder som ingår i det paket ni vill köpa (förutom om ni slår till på storsäljaren ”Vi-är-värda-det-bästa-paketet” där ni får samtliga digitala bilder och inte behöver välja bort några alls).

 

 

barnfotograf-stockholm-odd-brown-bird-63.jpg
 

Det här med produkter och priser då?

Jag anser att det borde vara lag på att printa sina bilder, för er skull, för era barns och för framtida generationers skull. Men lugn, jag har gjort det enkelt för era att vara laglydiga. Jag lägger med superfina album i alla mina paket tillsammans med digitala bilder. Ni behöver bara välja vilket upplägg ni vill ha. Ett extra lyxigt där ni kan välja färg på linneomslaget och få en vacker gravyr på framsidan, samma album fast utan gravyr och i grått linneomslag, eller en enklare variant med foto-omslag. Samtliga exklusivt framtagna för fotografer.

lyxalbum.jpg

VI ÄR VÄRDA DET BÄSTA-paketet!

  • SAMTLIGA DIGITALA BILDER (ca 50 st) individuellt redigerade (värde 12 000 kr). Då har ni alla bilder för back up och kan printa hejvilt till föräldrar och andra fina människor. Levereras som högupplösta jpg för fri användning.
  • ALBUM LYX 25x25 cm i ljuvligt linne:

- Ni väljer själva bland 4 färger på linneomslaget.

- Valfri gravyrtext på albumets framsida. Så snyggt!

- Lyxigt tjocka sidor i Lustrekvalitet.

- Albumet innehåller samtliga bilder från fotograferingen.

  • WEBGALLERI med samtliga bilder från fotograferingen (ej nerladdningsbara och med logo).
  • MOBILAPP med alla bilder från er fotografering. Perfekt att scrolla igenom när ni sitter på något tråkigt möte med en skäggig farbror.

   Pris 7 700 kr

VI NÖJER OSS MED MITTEMELLAN-paketet!

  • 20 valfria digitala filer. Levereras som högupplösta jpg för fri användning.

  • ALBUM LYX 25x25 cm i ljuvligt linne:

- Grå färg på linneomslaget och utan gravyrtext.

- Lyxigt tjocka sidor i Lustrekvalitet.

- Albumet innehåller samtliga bilder från fotograferingen.

  • WEBGALLERI med samtliga bilder från fotograferingen för urval (ej nerladdningsbara och med logo).

Pris 6 300 kr

basicalbum2.jpg

VI SATSAR PÅ EXTRA TACOKRYDDA ISTÄLLET-paketet!

  • 5 valfria digitala filer. Levereras som högupplösta jpg för fri användning.
  • ALBUM BASIC 19x19 cm med matt foto-omslag:

- Ingen text på omslaget och lite tunnare sidor än linnealbumet.

- Albumet innehåller samtliga bilder från fotograferingen.

  • WEBGALLERI med samtliga bilder från fotograferingen (ej nerladdningsbara och med logo).

Pris 5 100 kr

ÖVRIGT...

Innehållet i paketen kan inte ändras. Samtliga album har 17 uppslag (34 sidor) utom BASIC som har 13 uppslag (26 sidor). Dessa album kan endast köpas via fotografer.

Vill ni köpa samtliga digitala filer utan produkter är priset 12 000 kr. Färre antal filer säljs inte separat.

 

Men, vi har faktiskt fler frågor!

Toppen, mejla genast till info@oddbrownbird.com eller ring mig på 070-6928301.

 
oddbrownbird-logo.png