Barnfotografen som fixar det som aldrig blir av!

familjefotograf-stockholm-odd brown bird-1-2.jpg

Nu tar vi tag i det här med familjefotografering!

Vi fotograferar idag mer än någonsin och du har säkert precis som jag, hundratals bilder på barnen i mobilen, eller hur? Men hur ofta tittar ni på dem? När får barnen själva se dem? Hur ska de kunna följa sin historia och var ska de hitta bilderna? 

Känner ni hur paniken stiger? Nej då nej då, misströsta inte. Barnen har förmodligen inte flyttat hemifrån än? Jag löser det här åt er! Jag tar bilder där alla är med. Skönt va?

 

JAG gör allt det där som aldrig blir av, åt er

Ni vet: gallrar bort de som inte behöver sparas, redigerar (no more filter), gör ett webgalleri, OCH, en riktig fysisk fotobok, som kommer att gå i arv i flera generationer framåt. Vilken lättnad va? Kommer ni på något mer jag kan göra åt er så säg bara till.

Så vad behöver ni göra, kan man ju undra? En sak. Fyll i formuläret. Klart! Hörs snart.

+ en massa andra frågor ni kan tänkas ha

 

EVAODDBIRDsthlm.jpg

Vem är fotografen?

Vill ni veta vem ni träffar? Ehh, ja enligt bilden ovan så är det häxan ur Hans och Greta. Bäst att ni klickar och kollar upp det här. 

familjefotograf-stockholm-odd brown bird-3-3.jpg

Man måste ha en blogg...

Säger alla som vet. Vi andra gör som de som vet säger. Jaja, klicka in och kolla på massa härliga bilder på "mina" familjer.

barnfotograf-stockholm-odd brown bird-7-3.jpg

Lets boka!

Ni kanske tänker att vi bokar sen? Ska bara gå till frissan först, köpa nya kläder eller göra lite fler situps? Glöm! Era barn struntar fullständigt hur ni ser ut på bilderna, jag lovar. De kommer bara att se hur kul ni hade och att deras föräldrar inte kollade mobilen en enda gång.

 

I smyg älskar jag att vältra mig i beröm:

 

Fanny

"Magiska bilder och ett minne för livet. Tar bilder som lämnar avtryck ❤ Dessutom en fantastiskt trevlig fotograf. Vi ser redan fram emot nästa tillfälle för fotografering."

Emma N

"En eftermiddag vid Mälaren resulterade i fantastiskt fina bilder på våra två små finingar. Eva lyckas verkligen fånga stundens känsla i sina bilder. Barnen tyckte det var jättekul!"

Pauline

"Det krävs mer än en duktig fotograf för att verkligen fånga känslor i bilder. Eva har det lilla extra som gör att både vuxna och barn kan vara naturliga framför kameran, något som gör att även bilderna får det lilla extra! Att hela familjen också vallfärdar från Norrland för att just ha Eva som fotograf, det säger ju det mesta!"

 

Nu kan ni ju inte låta bli att boka en familjefotografering, visst?

Nej det hoppas jag verkligen. Jag är så himla nyfiken på vilka ni är och ser så fram emot att träffa er. Jag kommer dessutom visa er hur man garanterat får era barn att lägga ifrån sig mobilen, utan tjat. Mm, fundera lite på den, bara det är värt en bokning, visst? Sola iväg en förfrågan här under så hörs vi snart. Fotograferingen kostar 1500 kr och bilder köps separat.

 
Jag heter: *
Jag heter: