Välkommen hit!

Jag är så INNERLIGT glad att du hamnade just hos mig, vi kommer att skapa MAGI tillsammans, det kan jag lova!

 

Men, låt oss bonda lite först bara, innan vi tar tag i magibiten. Jag snoozar aldrig, drar alltid ut på beslut (även om det bara gäller valet mellan Skogaholmslimpa eller Pågens), är dalkulla, vill gärna tro att jag fortfarande kan hoppa höjdhopp trots att jag inte testat sedan 3:an. Jag äter ganska ofta kladdkaka till lunch, jag stryker aldrig mina kläder och är för rastlös för att titta på något som håller på längre än en halvtimme.

 

Ja ja, yada yada. Nu över till det väsentliga. Jag vill hjälpa er att skapa bilder som ska hänga på väggen i generationer. Bilder som ska ta er tillbaka till den känslan ni hade just där och då, även om det gått 15 år sedan den dagen. Jag kommer att fota trotsutbrott, skratt, tårar och skrubbsår i en härlig blandning och mitt mål är att dokumentera det som händer, och inte att försköna verkligheten för att få en ”fin bild”.

 

Så, vill ni ha ”sitt still och le in i kameran bilder” så ska ni vända er till någon annan som är bra på det. Vill ni däremot ha bilder för att minnas hur allt var på riktigt, hur Herman såg ut en vecka efter att han klippt luggen alldeles själv, eller när Solveig 1 år fått fart på fyllegången? Jaaa, då är jag er fotograf! Vare sig ni gillar Pågens, Skogaholm eller bakar på surdeg.

 

Dessutom vill jag införa lag på (nåja) att alla ska återinföra fotoalbum i sina liv, och att bilderna ska spikas/tejpas/kluddas upp och inte ligga på hårddisken och glömmas bort. 

Är vi överens då? Bra, kontakta mig via formuläret i menyn!

eva malm

Menu