"Det krävs mer än en duktig fotograf för att verkligen fånga känslor i bilder. Eva har det lilla extra som gör att både vuxna och barn kan vara naturliga framför kameran, något som gör att även bilderna får det lilla extra! Att hela familjen också vallfärdar från Norrland för att just ha Eva som fotograf, det säger ju det mesta!" /Pauline

BARNFOTOGRAFERING – FAMILJEFOTOGRAFERING

En BARN/FAMILJEFOTOGRAFERING kostar 1600 kr och inkluderar fotografering med extra mycket ALLT - bus, spring, skrubbsår och hittepålek. Fotograferingen sker i helt maaagiska miljöer i Nacka om vi inte avtalar annat. Skulle vädret mot förmodan vara så där "Svenskt" så finns det möjlighet att fotas i min dagsljusateljé i Saltsjö-boo.

De digitala bilderna köper ni separat och, eftersom jag bestämt hävdar att bilder ska hängas upp så ingår ALLTID print i bildpaketen.

För bokning, skicka iväg ett meddelande HÄR eller ring 070-692 83 01 så hittar vi ett datum som passar er.


BRĂ–LLOPSFOTOGRAFERING

BRÖLLOP? Priserna börjar på 9000 kr inkl digitala bilder. Berätta allt om er dag genom att skicka ett meddelande HÄR så skickar jag mer info.

FĂ–RETAGSFOTOGRAFERING

PRODUKTFOTOGRAFERING eller annat KUL? Tjonga iväg ett meddelande HÄR och berätta vad ni har på gång, så hittar vi på en bra lösning på det med.

Menu